پیمانکار فاضلاب شهری کیست؟ وظیفه پیمانکار فاضلاب شهری چیست؟ آیا پیمانکار فاضلاب شهری تصمیم می گیرد که چگونه فاضلاب از خانه خارج شود؟ آیا پیمانکار فاضلاب شهری تعیین می کند که خانه به پمپ تخلیه نیاز دارد یا خیر؟ حفاری فاضلاب شهری به عهده پیمانکار فاضلاب شهری است؟ طرح این سوال ها و سوال های دیگر که به صورت ضمنی در ادامه به آنها پرداخت شده، تلاش دارد تا شما را با جنبه های مختلف کار پیمانکار فاضلاب شهری آشنا کند.
همچنین شرکت عمران پی بنیس که مجری نصب فاضلاب شهری است، در راستای رسالت اجتماعی تاکید دارد، آگاهی مردم می تواند نه تنها به نفع مجریان کارهای مختلف باشد، بلکه تعامل آفرین است. به همین دلیل نیز در این مطلب به موضوع پیمانکار فاضلاب شهری پرداخت شده است.
برای شناخت کافی از یک پیمانکار فاضلاب شهری بهترین راه، آگاهی از چهارچوب کاری آنها است. پیمانکار فاضلاب شهری یا همان مجری نصب فاضلاب شهری انجام تمام عملیات مربوط به تاسیسات آب و فاضلاب ساختمان های تجاری و مسکونی را بر عهده دارد. علاوه بر آن یک وظیفه دیگر تحت عنوان نصب و راه اندازی لوله های فاضلاب خیابانی از عهده او بر می آید. به همین منظور ما در ادامه به این دو بخش کاری بصورت مفصل می پردازیم تا به ارائه ساده ی اطلاعات کمک شود.
همانطور که می دانید تمام بخش های اجرایی تاسیسات طبق نقشه تاسیسات از پیش تعیین شده صورت می پذیرد.
همانطور که می دانید آب شرب به وسیله اداره آب و فاضلاب تا محل زندگی یا کار شما کشیده نمی شود. بلکه آنها فقط خط لوله کلی را ایجاد می کنند. پیمانکار فاضلاب شهری زمانی که شما ساختمان مسکونی یا اداری خود را ساختید، از خط لوله اصلی انشعاب شما را تامین کرده و وارد مرحله لوله کشی ساختمان می شود.
وقتی خط اصلی تامین آب وارد خانه شد، طبق نیاز آن خانه و طراحی صورت گرفته، لوله کشی اجرا می شود. البته معمولا تاسیسات آب به این صورت است که لوله ای به سمت آب گرم می رود. از بخاری آب گرم، یک خط لوله آب گرم به موازات خط آب سرد برای تامین آب سینک، دوش، وان، لباسشویی، و ماشین ظرفشویی در نظر گرفته می شود. سرویس های بهداشتی و شیرهای بیرونی فقط از طریق خطوط آب سرد تامین می شوند. سپس آبرسانی به وسایل و لوازم خانه با شیرآلات کنترل می شود.
در نهایت هر آبی که در خانه استفاده می شود ( به غیر از آبی که می خوریم )، وارد سیستم زهکشی شده که ما آن را به عنوان “فاضلاب” می شناسیم.
اتصال فاضلاب به اگو شهری یک امر بدیهی در شهرهای بزرگ است چرا که در غیر این صورت مشکلات عمده ای در امر بهداشت شهری به وجود می آید که می تواند عامل اصلی بیماری های عفونی و ریوی در منطقه شود. برای درک بیشتر این موضوع می توانید مقاله بیماری های مربوط به فاضلاب شهری را مطالعه کنید.
پیمانکار فاضلاب شهری با 21 سال سابقه کاری
از مهمترین مواردی که یک پیمانکار فاضلاب شهری برای اینکه فاضلاب به طور ایمن از خانه خارج گردد، اتخاذ می کند تله است. زیرا فاضلاب ابتدا باید از یک تله عبور کند، یک لوله U شکل آب راکد لوله را به حالت U نگه می دارد که از ورود گازهای فاضلاب به خانه شما جلوگیری می کند. این تله به دلیل شکلی که دارد، تله P نیز نامیده می شود. لوله خروجی از تله باید کمی به سمت پایین زاویه داشته باشد تا جریان فاضلاب به داخل سیستم تخلیه تسهیل شود.
ضمنا اگر از خط لوله تخلیه برای مدت طولانی استفاده نشود، این تله ها ممکن است خشک شوند و بوی فاضلاب وارد خانه شما شود. تنها کاری که باید انجام دهید این است که آب را در لوله فاضلاب بریزید تا تله دوباره پر شود و بو از بین برود. طبق قوانین لوله کشی، هر وسیله ای باید یک تله تخلیه داشته باشد.
سیستم تخلیه در خانه شما به طور کامل توسط نیروی گرانش زمین کار می کند بنابراین به فاضلاب اجازه می دهد تا از طریق یک سری لوله های با قطر بزرگ به سمت پایین سرازیر شود. در این ساختار نیازی به پمپ نیست. همچنین لولههای زهکشی به یک سیستم لوله ی دریچهای متصل میشوند که از پشت بام عبور میکند و هوای تازه را به لولههای فاضلاب میآورد و از مکشی که جریان آزاد فاضلاب را متوقف یا کند میکند، جلوگیری به عمل می آورد.
لولههای هواکش مهم هستند و باید مراقب باشید که این دریچههای سقف مسدود نشوند و در نتیجه تخلیه یا پشتیبانگیری کند نشود. دو مورد از رایج ترین دلایل گرفتگی لوله های هواکش لانه کردن پرندگان و ریزش برگ درختان در جاهای مستعد، است.
تمام فاضلاب تولید شده در خانه شما به سمت پسماند اصلی و «پشته دریچه» جریان می یابد. پشته دریچه اصلی با ایجاد انحنائی به یک خط فاضلاب تبدیل خواهد شد. این فاضلاب به کمک لوله از خانه که در نزدیکی فونداسیون تعبیه شده خارج می شود. سپس هر خط لوله سرویس به یک خط فاضلاب جمع کننده در خیابان ( فاضلاب شهری) یا پشت خانه ( چاه فاضلاب ) می رود.
نصب سیفون فاضلاب شهری یک فرآیند اساسی در ساخت و نصب سیستم فاضلاب ساختمان است. ابتدا، موقعیت مناسب برای نصب سیفون را با دقت انتخاب کرده و مطمئن شوید که ارتفاع سیفون و لولهها بهطور کامل با استانداردها هماهنگ است. سپس، با استفاده از گودبرداری یا چاکنهزنی، محل نصب را آماده کنید. سیفون را به لوله فاضلاب متصل کرده و اتصالات را با دقت و بهکمک ابزارهای مناسب محکم نمایید، حتی از سیلیکون یا مهرههای ضد نشت برای جلوگیری از هر گونه نشت استفاده کنید. پس از نصب، سیستم را تست کرده و از عدم نشت آب اطمینان حاصل نمایید.
در نهایت، با پوشاندن گود و تمیزکاری محل نصب، سیفون فاضلاب شهری آماده بهکار خواهد بود. بهتر است این کار توسط تخصصیترین افراد یا تیمهای تخصصی انجام شود تا از عملکرد صحیح و بهینه سیستم اطمینان حاصل شود. به همین دلیل است که ما به شما پیشنهاد می دهیم از حدمات شرکت عمران پی بنیس استفاده کنید. چرا که نزدیک به 20 سال تجربه و تخصص در این زمینه باعث شده که به یکی از بهترین شرکت های نصب فاضلاب شهری تبدیل شود.
بدیهی است که جاهایی وجود داشته باشند که به شبکه فاضلاب یکپارچه اتصال ندارند. در این شرایط خانه ها خطوط خدمات فاضلاب خود را به یک سیستم سپتیک می رسانند. به زبان ساده، یک سیستم سپتیک یک سیستم تصفیه فاضلاب کوچک است که برای یک خانه شخصی به منظور تصفیه، خنثی کردن، تثبیت یا دفع فاضلاب، طراحی و مهندسی شده است. قطعه نهایی سیستم تخلیه فاضلاب برای خانه شما یک پاکسازی سطح زمین Y یا پاکسازی دو طرفه است که به راحتی امکان رفع گرفتگی ها را فراهم می کند.
هنگامی که آبی مورد استفاده قرار می گیرد، چه از آشپزخانه، حمام یا سینک، در لوله های بزرگ جمع آوری شده و برای تصفیه به تاسیسات احیای فاضلاب منتقل می شود. سیستم جمع آوری شامل فاضلاب های ثقلی، خطوط اصلی نیرو و تجهیزات پمپاژ برای انتقال آب در خطوط لوله مناطق تجاری و مسکونی به تاسیسات احیای فاضلاب است.
درک این نکته مهم است که سرعت فاضلاب جریان یافته از طریق سیستم جمع آوری و تأسیسات تصفیه، نقش عمده ای در توانایی کارکنان تصفیه برای مدیریت صحیح آن دارد. به عنوان مثال، فاضلاب باید با سرعت حداقل 60 سانتی متر در ثانیه برای جلوگیری از ته نشین شدن بیش از حد مواد در سیستم جمع آوری جریان یابد. اگر این اتفاق بیفتد، پشتیبان فاضلاب ممکن است رخ دهد و از انسداد جلوگیری شود.
فاضلاب ساختمان، همچنین به عنوان اتصالات خدمات ملکی به شبکه اصلی یا شبکه متمرکز، شناخته می شود. بنابراین پیمانکار فاضلاب شهری آنهایی که امکان اتصال دارند را به سیستم فاضلاب شهری متصل و آنهایی که ممکن نیست را به صورت متمرکز طراحی می کنند. در اینجا یادآور می شویم که پیمانکار فاضلاب شهری به سه شکل کلی می تواند فاضلاب خانگی را وارد چرخه فاضلاب شهری کند که با توجه به قرارگیری محیطی متفاوت است. در ادامه به سه شکل یاد شده اشاره می کنیم.
فاضلاب جانبی و انشعابی معمولا انتهای بالایی سیستم فاضلاب شهری هستند. بن بست جانبی در انتهای بالادست خود با فاضلاب انشعابی که فاضلاب را از چندین خط فاضلاب جانبی جمع آوری می کند، به هم می پیوندند.
جمع کننده هایی برای فاضلاب های جانبی و انشعابی متعدد از مساحت چند صد هکتاری یا یک محله خاص یا توسعه منطقه مسکونی هستند. آنها فاضلاب را به خطوط لوله فاضلاب بزرگتر، به ایستگاه های بالابر یا به یک تصفیه خانه فاضلاب (در همسایگی) منتقل می کنند.
به عنوان شریان های اصلی سیستم جمع آوری فاضلاب عمل می کنند. آنها فاضلاب را از خطوط اصلی متعدد فاضلاب یا به یک تصفیه خانه فاضلاب یا به یک فاضلاب رهگیر جمع آوری و انتقال می دهند.
فاضلاب موجود را از فاضلاب های تنه متعدد دریافت کرده و به تصفیه خانه فاضلاب منتقل می کند. این خطوط بزرگترین قطر در سیستم فاضلاب و دورترین خطوط پایین دست در سیستم کلی فاضلاب شهری به حساب می آیند.
یکی دیگر از فعالیت های پیمانکار فاضلاب شهری انجام عملیات یاد شده در بالاست که به صورت کلی به آن سیستم فاضلاب اگو گفته می شود.
در سیستمهای فاضلاب ثقلی برای بالا بردن فاضلاب به ارتفاع بالاتر از پمپ استفاده میشوند، به تعبیر ساده تر مسیری که توسط یک فاضلاب ثقلی دنبال میشود نیاز دارد که فاضلاب موجود در شیب ناکافی یا در عمق غیرعملیاتی را خارج کند. در این حالت با استفاده از پمپ، این فاضلاب به قسمت مورد نظر جهت خروج یا تصفیه انتقال می یابد. ایستگاه های بالابر بسته به مقدار فاضلاب مورد استفاده و ارتفاعی که باید برداشته شود، از نظر اندازه و نوع متفاوت هستند.
هزینه اتصال به فاضلاب شهری را پیمانکار فاضلاب شهری بعد از بررسی و ارزیابی می تواند اعلام کند. ضمنا شما می توانید جهت دریافت اطلاعات تکمیلی به اینجا مراجعه کنید و از شماره تماس موجود جهت پاسخگویی به سوالات استفاده کنید. همچنین شما می توانید سوالات خود را به صورت کامنت زیر همین مطلب قید کنید و پاسخ خود را در سریعترین زمان دریافت نمایید.
پیمانکار فاضلاب شهری همانطور که گفته شده در واقع مجری نصب فاضلاب شهری است. دو بخش اصلی کار این افراد، نصب فاضلاب خانه ( تاسیسات ساختمان های تجاری و مسکونی) و اجرای خطوط لوله های فاضلاب شهری (تمهیدات و اجرای خطوط فاضلاب خیابان ها و … ) است.
بدیهی از است تا زمانی که مشکلی در سیستم لوله کشی فاضلاب پیش نیاید، آن را نمی بینید، به آن فکر نمی کنید یا نگران آن نیستید. مثلا در داخل دیوارها، کف و حیاط خانه شما سیستم لوله کشی خانه شما قرار دارد. در نگاه اول، ممکن است سیستم پیچیده ای از لوله ها، اتصالات، دریچه ها و وسایلی به نظر نرسد. اما اگر یک لوله به درستی جا نمایی نشود، شما را به دردسر می اندازد.
در پایان اگر به یک متخصص در زمینه پیمانکاری فاضلاب شهری نیاز دارید. بهتر است با شرکت عمران پی بنیس در تهران تماس بگیردید تا کار های مربوط به فاضلاب شما را در زمان کوتاهی با بهترین کیفیت انجام دهد.
عبور لوله فاضلاب از فونداسیون یک مرحله حیاتی در ساختمان است و باید به گونهای انجام شود که عدم نشت و آسیب به ساختمان جلوگیری شود. در ادامه، نحوه عبور لوله فاضلاب از فونداسیون بهطور خلاصه توضیح داده میشود:
توجه داشته باشید که در هر مرحله از این فرآیند، رعایت استانداردها و مقررات مربوط به ساختمان و فاضلاب بسیار حائز اهمیت است. همچنین، مشاوره یک متخصص مهندس ساختمان و فاضلاب نیز پیشنهاد میشود.
سیفون فاضلاب شهری بهطور معمول در نقطه اتصال لوله فاضلاب داخلی به لوله فاضلاب شهری یا مرکزی نصب میشود. این نقطه اتصال معمولاً در داخل ساختمان، در نزدیکی سینک، وان، حوضچه حمام، یا دیگر تجهیزات بهداشتی و آشپزخانه قرار دارد.
محل نصب سیفون در داخل ساختمان بهطور کلی به منظور جلوگیری از عبور بوها و گازهای ناخوشایند از لوله فاضلاب به داخل فضای ساختمان است. سیفون با ایجاد یک مانع آبی در لوله فاضلاب، جلوی عبور بوها و گازهای ناخوشایند را میگیرد و از آنها جلوگیری میکند.
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد
ممکن است این پست ها هم برای شما مفید باشند