خانه  »  آموزش » حفاری   »   سیستم جمع‌آوری فاضلاب | اگو چیست؟

سیستم جمع‌آوری فاضلاب | اگو چیست؟

سیستم جمع‌آوری فاضلاب | اگو چیست؟

مقدمه

اگو چیست و چرا در سالهای اخیر روی اجرایی شدن آن تاکید می شود؟ اگر درک درستی از این سیستم جمع آوری فاضلاب داشته باشیم، آنوقت متوجه اهمیت و ارزش آن در سبک زندگی امروزی می شویم. در واقع اگو شهری چیست زمانی مشخص می شود که کارایی آن را بدانیم. هدف از نوشتن این مقاله نیز آشنا کردن شما با اگو چیست و پاسخ به تمامی سوال‌های مربوط به طرح اگو فاضلاب است. هر کدام از بخش های اشاره شده در زیر تلاش دارند اطلاعات جامعی از کاربردهای اگو در اختیار شما قرار دهد. 

آنچه در این مقاله می خوانید.

  • اگو چیست؟
  • معنی اگو چیست؟
  • طرح اگو چیست؟
  • سیستم فاضلاب اگو چیست؟
  • فرآیند طرح اگو فاضلاب چگونه است؟
  • جنس لوله های مورد استفاده در طرح اگو 
  • نحوه اتصال فاضلاب به اگو
  • قابلیت اتصال به سیستم اگو فاضلاب شهری
  • عوامل تعیین کننده قیمت لوله کشی فاضلاب شهری اگو چیست؟
  • فاضلاب اگو به کجا میریزد؟

شایان ذکر است ما در شرکت عمران پی بنیس که با تکیه به دانش و تخصص، ضمن طراحی و پیاده سازی لوله کشی های فاضلاب، تاکید داریم که آگاهی عمومی می تواند تحولی بزرگ در بهداشت و سلامت جامعه به ارمغان بیاورد. به همین سبب در راستای ارتقا سطح دانش اجتماعی از حوزه فاضلاب شهری و موارد اصلی آن مانند طرح اگو، اقدام به انتشار سلسله مطالب آموزشی کرده ایم. امید است که مقاله اگو چیست نیز قدمی برای منفعت عمومی و پاسخگوی سوالات شما باشد.

اگو چیست؟

شاید برای شما سوال باشد که اگو فاضلاب مخفف چیست؟ اگو که مخفف کلمه فرانسوی égout و به معنای لوله هایی است که در زیر زمین تعبیه می شود تا آب‌های فاضلاب در آن ریخته شود. در جواب سوال اگو فاضلاب چیست نیز می توان گفت؛ در واقع آب‌های فاضلاب به شیوه‌های گوناگون در لوله‌هایی می‌ریزند که به آن اگو می‌گویند. اما در واقع لوله های فاضلاب مختلط (در مورد انواع فاضلاب ها صحبت شده است و شما می توانید آن را مطالعه کنید) هستند که در زیر زمین تعبیه شده اند تا با اتصال فاضلاب های خانگی به آنها، تضمین برای خروج درست و تصفیه مناسب باشد.

در گذشته برای دفع فاضلاب بهداشتی اکثر شهرهای کشور مانند تهران، رشت، کرمانشاه و … از چاه‌های جذبی یا شبکه سنتی، استفاده می‌شد. با توسعه شهرها، آبرسانی به شهرها از توان قنات‌ها و چاه‌های سنتی خارج و منجرب به احداث سد بر روی رودخانه‌ها شد. این اقدام سبب بالا آمدن تدریجی سطح سفره‌های آب زیرزمینی شد، به طوری که همواره احتمال تداخل سفره آب زیرزمینی با چاه‌های فاضلاب وجود داشت. از طرفی در مناطق کوهستانی مثل سنندج و کرمانشاه و … به دلیل سنگلاخی بودن بافت زمین، عمل حفر چاه برای تخلیه فاضلاب را بسیار سخت کرده بود.

در چنین شرایطی بهترین روش جایگزین شیوه های سنتی با مدل های نوین بود که سیستم های جمع آوری فاضلاب یکی از بهترین روش های آن است. این نوع سیستم علاوه بر برطرف سازی چالش های پیشین، امکان استفاده از پسماند را نیز فراهم می آورد.  

طرح اگو چیست؟

طرح اگو یک طرح ملی و الزامیست که در شهر تهران مراحل پایانی اجرایی خود را طی می کند. با توجه به اینکه این طرح به اتصال فاضلاب خانگی به سیستم فاضلاب عمومی در هر شهر منجرب می شود، امید است که به تاسی از پایتخت کلان شهرهای دیگر نیز به جمع اجرا کنندگان این طرح بپیوندند. این طرح به ویژه در شهرهای بزرگ با تراکم جمعیتی بالا و ساخت و ساز فراوان، اهمیت دارد. اجرای این طرح امکان ادامه زندگی برای ساکنان شهرها، به علاوه توسعه و گسترش فضاهای شهری را با دفع موثر و یکنواخت فاضلاب تسهیل می‌کند.

اگرچه طرح اگو در تهران در مراحل پایانی اجرا قرار دارد و به زودی تکمیل خواهد شد، اما برخی از شهروندان و مالکان هنوز اقدامی برای اتصال فاضلاب خانگی به سیستم عمومی نکرده‌اند. شاید یکی از دلایل اصلی این باشد که آنها نمی دانند اگو چیست و مزینت هایی براشان دارد.

طرح اگو، در واقع طرحی برای کل کشور برنامه ریزی شده و لازمه ی اجرایی دارد. همانطور که گفته شد، هدف از این طرح نیز، انتقال فاضلاب‌های خانگی به لوله‌هایی که در زیر زمین قرار دارد (شبکه فاضلاب سراسری شهر)، است که در نهایت به تصفیه خانه های فاضلاب شهری میرسند. شایان ذکر است که این طرح از آلودگی‌های محیطی و هوایی جلوگیری می‌کند و با بهره گیری از آن هیچ گونه آلودگی آبی ایجاد نمی‌شود.

شبکه فاضلاب شهری | اگو چیست

اگو چیست و چگونه آن را اجرا کنیم؟

سیستم جمع آوری فاضلاب اگو چیست؟

همانگونه که میدانید، کار سیستم جمع آوری فاضلاب شهری این است که تمام فاضلاب‌ها و آشغال‌های خانگی را جمع می‌کند تا به حفظ محیط زیست کمک کند. در زمان‌های گذشته چاه‌هایی به روش قدیمی کنده می‌شد و آب‌های خانگی به آن چاه ریخته می‌شدند که احتمال پر شدن آن‌ها زیاد بود؛ ولی امروزه با توجه به پیشرفت علم برای نگهداری آب‌های تمیز و جدا نگه داشتن آن از آب‌های آلوده، سیستم‌های قدیمی و منسوخ شده را از میان بر‌می‌دارند و طرح کاربردی نظیر طرح اگو را اجرایی می‌کنند.

طرح اگو نیز باعث می‌شود آحاد جامعه با سیستم فاضلاب اگو مشکلات بهداشتی پیدا نکنند. بدیهی است که وقتی آب آلوده باشد افراد به انواع بیماری‌های عفونی و انگل مبتلا می‌شوند ولی با پیاده سازی درست طرح اگو، شخص از این بیماری‌ها در امان می‌ماند. در واقع طرح اگو یکی از مهم‌ترین و بهترین روش‌هایی است که در راستای حفظ سلامت جامعه در سراسر دنیا انجام می‌شود. دقیقا مانند درست کردن سد در رودخانه‌ها بجای کندن چاه می توان به این مورد توجه کرد که از آن پس سد‌سازی و طرح‌های مربوط به ساخت سد اجرایی شد. 

فرآیند طرح اگو فاضلاب چگونه است؟

در فرایند طرح اگو فاضلاب شهری، شهروندان و مالکان می‌توانند با مراجعه به شرکت آب و فاضلاب و تکمیل فرم امکان‌سنجی اتصال فاضلاب خانگی به سیستم شهری، اقدام به اتصال فاضلاب خانگی خود کنند. در این مرحله، ضروری است که قبض آب ساختمان نیز به همراه داشته باشند. کارشناسان شرکت آب و فاضلاب، محل را برای امکان سنجی اتصال به اگو شهری بررسی کرده و در صورت تایید، یک نامه درخواست توسط مشترک به شهرداری ارسال می‌شود.

پس از اخذ مجوز از شهرداری و ارائه آن به شرکت آب و فاضلاب توسط مشترک، فرم دستور حفاری چاه فاضلاب و اتصال فاضلاب خانگی به سیستم عمومی اگو توسط این شرکت صادر می‌شود. فرآیند طرح اگو اینگونه است که شرکت آب و فاضلاب با مالکین خانه و شهروندان همکاری می‌کنند تا بتوانند این طرح را برای خانه‌شان به بهترین شکل ممکن انجام دهند؛  شرکت آب و فاضلاب از قبل سیفون ها و لوله های اگو را در زیر زمین تعبیه می کند، شما در مرحله بعد از ساخت و ساز یا در حین آن، کار اتصال شبکه فاضلاب خانگی را به شبکه فاضلاب شهری تکمیل می کنید.

پر واضح است که بدون همکاری مشترک فیمابین، کاری انجام نمی‌شود و نتیجه آن نیز آسیب جدی به محیط زیست است. 

اگو چیست

اگو چیست و چرا اهمیت دارد

جنس لوله های مورد استفاده در طرح اگو

جنس لوله‌ها در اگو فاضلاب، غالبا  پلی اتیلن فاضلابی بوده و از مواد اولیه دوجداره کاروگیت ساخته شده است و پس از حفاری زمین در درون کانال‌ها کار گذاشته می‌شوند. این لوله‌ها به گونه‌ای ساخته شده‌اند که بسیار مقاوم هستند و به هیچ وجه عواملی مانند فشار، سرما، رطوبت و… نمی‌تواند به آن آسیب بزند. در زمان های قدیم از لوله های فلزی در زیر زمین استفاده می شد که عواملی همچون زنگ زدگی و خوردگی باعث از بین رفتن و اختلال در سیستم انتقال فاضلاب به کمک اگو می شد.

یکی از مهم‌ترین دلایل استفاده از این لوله‌ها با چنین مقاومتی این است که پس از کار گذاشتن آنها در کانال، دسترسی به آن‌ها سخت است؛ به همین علت طوری طراحی شده‌اند که مقاومت بسیار بالا و درنتیجه عمر طولانی داشته باشند و با گذشت زمان لوله دچار زنگ زدگی، پوسیدگی، فرسودگی و ترک نشود.

کانال‌های اگو چیست؟

این کانال ها آب‌های خانگی را در خود جمع‌ آوری می‌کنند و آب‌های سطحی را برای انجام مراحل ثانویه به تصفیه خانه می‌برند؛ یعنی در واقع کانال‌ها این آب‌ها را حمل و انتقال می‌دهند. در شهرهایی مانند سنندج و کرمانشاه به دلیل اینکه کوهستانی هستند و حفر چاه کاری بسیار سخت و حتی گاهی غیر ممکن است. به همین علت نیز مدیران و مهندسان برای اجرایی کردن طرح اگو روش سد‌سازی را به کار گرفته اند.

البته نکته مهمی که باید در حین کار‌گذاشتن لوله‌های اگو به آن توجه داشت اندازه شیب آن است؛ چرا که این کار باعث می‌شود مواد فاضلابی به راحتی و آسانی از آن رد شوند و هیچ مشکلی هم پیش نیاید. به همین دلیل نیز باید در ساخت لوله بسیار نکته سنج بود و همچنین باید کارگذاری لوله در کانال ها با دقت و تمرکز خاصی انجام داد. 

نحوه اتصال فاضلاب به اگو شهری

نحوه اتصال فاضلاب شهری به اگو اینگونه است که شرکت آب و فاضلاب لوله‌ها و سیفون‌ها را با فاصله یک و نیم متری تا ملک صاحب خانه انجام می‌دهند تا این اتصال انجام شود. زمانی که لوله‌ کشی انجام شد، حالا باید مالک خانه اجازه دهد، لوله اگو و خروجی تصفیه خانه به یکدیگر متصل شوند. یعنی برای اینکه فاضلاب خانگی به فاضلاب سراسری شهری متصل شود نیاز به ورود به منازل است.

اگر سوالی در مورد سیستم فاضلاب شهری اگو، یا نحوه اتصال فاضلاب به سیستم فاضلاب و اگو شهری 

نصب لوله اگو فاضلاب

نصب لوله به سه شکل تونلی، روباز، سقفی انجام می‌شود که این کار بستگی به منطقه و مکان آن دارد که مهندسان با بررسی، نظر خود را برای انتخاب اینکه کدام لوله را به چه روشی جاگذاری کنند، بیان کنند. به همین دلیل، نحوه نصب لوله هم نیاز به گرفتن مجوز و  هم نقشه‌ کشی‌های برنامه ریزی شده دارد. برای این کار نیز می توانید از خدمات شرکت بزرگ عمران پی بنیس در زمینه طراحی لوله کشی های فاضلاب خانگی و شهری کمک بگیرید.

نکته مهمی که باید به آن توجه شود این است که شرکت آب و فاضلاب نباید هیچ هزینه ای برای اتصال به فاضلاب شهری از شهروندان بگیرد؛ حتی اگر زمانی لوله دچار گرفتگی و مشکلی شد این شرکت وظیفه دارد کار تعمیر و باز کردن گرفتگی آن را بدون دریافت هیچ هزینه ای انجام دهد. همچنین اگر پس از گذشت چند سال لوله، دچار گرفتگی شود؛ بازهم شرکت فاضلاب مسئول برطرف سازی آن است.  بنابراین اگر در آینده با چنین مشکلی مواجه شدید از پرداخت هر هزینه ای خودداری کنید.

طرح اگو چیست

طرح اگو چیست

آیا ساختمان شما قابلیت اتصال به سیستم اگو فاضلاب شهری را دارد؟

در شهر تهران فاضلاب کشی در بیشتر مناطق انجام شده است؛ به غیر از مناطقی از غرب که دلیل آن هم این است که بهره ‌برداری تصفیه خانه به طور کامل انجام نشده است. ولی به زودی این اتفاق خواهد افتاد. با این حال خیلی از ساختمان‌ها و کوچه‌ها شرایط لوله‌کشی فاضلاب را ندارند. از همین رو اجرایی شدن طرح اگو در برخی مناطق به تعویق افتاده است؛ در چنین شرایطی باید مهندسان شرکت آب و فاضلاب موقعیت و نحوه ساخت کوچه و ساختمان ها را بررسی کنند تا راه حلی برای لوله‌کشی بیابند.

اگر شما در خیابان یا کوچه، یا نزدیک یک متری خانه خود، علامت دریچه مشکی رنگ پلاستیکی با آرم شرکت آب و فاضلاب را مشاهده کردید، به این منظور است که در آنجا امکان لوله‌کشی فاضلاب وجود دارد.

قیمت لوله کشی فاضلاب شهری اگو و نصب انشعاب فاضلاب چقدر است؟

قیمت لوله‌کشی فاضلاب اگو و انشعاب فاضلاب برای اجرا کردن طرح اگو فاضلاب در هر شهری متفاوت است و همچنین عوامل متعددی در قیمت لوله کشی فاضلاب شهری اگو تاثیر می گذارند. عوامل اصلی تعیین کننده قیمت گذاری لوله کشی اگو شهری به شرح زیر است.

  1. عمق لوله اگو: عمق لوله کشی فاضلاب اگو یکی از عوامل مهم در تعیین قیمت آن است. لوله‌های عمیق‌تر نیاز به حفاری زمین بیشتری دارند و این ممکن است هزینه را افزایش دهد.

  2. متراژ لوله: متراژ لوله کشی فاضلاب نیز تاثیر مهمی در قیمت دارد. هرچه متراژ بیشتر باشد، هزینه بیشتری برای خرید لوله و نصب آن دربر خواهد داشت.

  3. نصب بودن سیفون اگو: سیفون‌ها جهت جلوگیری از ورود بوی بد و همچنین انسداد لوله‌ها استفاده می‌شوند. نصب یا عدم نصب سیفون‌ها نیاز به مهارت و زمان اضافی دارد و می‌تواند به هزینه افزوده شود.

  4. سایز لوله‌های اگو: انتخاب سایز مناسب برای لوله‌های اگو نیاز به محاسبات دقیق دارد. سایز نادرست ممکن است عملکرد فاضلاب را تحت تاثیر قرار دهد.

  5. مقدار مصالح و مواد: مقدار مصالح و مواد مورد نیاز برای لوله کشی اگو نیز تاثیرگذار است. هزینه مواد و مصالح باید در محاسبه قیمت لحاظ شود.

  6. نوع کاربردی و متراژ ساختمان: نوع کاربردی ساختمان (مسکونی، تجاری، صنعتی و غیره) و متراژ کل ساختمان نیازهای مختلفی در اجرای طرح اگو فاضلاب دارد و این امور به قیمت نهایی تاثیر می‌گذارند.

  7. مدت زمان انجام کار و دستمزد کارگران: مدت زمانی که برای اجرای پروژه نیاز است و دستمزد کارگران نیز جزء عوامل تاثیرگذار در قیمت لوله کشی اگو محسوب می‌شوند.

در نهایت، قیمت لوله‌کشی فاضلاب اگو شهری توسط متخصصان و شرکت‌های متخصص با بررسی این عوامل تعیین می‌شود. بنابراین، برای دریافت یک تخمین دقیق از قیمت، پیشنهاد می شود مشاوره با متخصصین عمران پی بنیس را در اولویت اقدامیتان قرار دهید.

مشاوره های تخصصی در زمینه وصل فاضلاب به اگو و تعیین قیمت لوله کشی فاضلاب اگو با شرکت تحصصی نصب فاضلاب شهری عمران پی بنیس تماس بگیرید!

 

فاضلاب اگو به کجا میریزد؟

فاضلاب‌ها به طور عمومی به سیستم اگو فاضلاب متصل می‌شوند. سیستم اگو فاضلاب شبکه‌ای از لوله‌ها و تاسیسات است که زباله‌ها، آب‌های فاضلابی و فضولات را از ساختمان‌ها و مناطق مختلف جمع‌آوری کرده و به محل‌های پردازش و دفع مناسب هدایت می‌کند. پس از این که متوجه شدید اگو چیست، باید بدانید که فاضلاب اگو به کجا میریزد. در بسیاری از مناطق، فاضلاب‌ها به کانال‌ها یا خطوط زیرزمینی منتقل می‌شوند تا به تصفیه‌خانه‌های فاضلاب برسند. در تصفیه‌گاه‌ها، فاضلاب‌ها تمیز شده و پساب به منابع آبی مانند رودخانه‌ها یا دریاها دفع می‌شود.

همچنین در برخی مناطق، به جای استفاده از سیستم فاضلاب مرکزی، سیستم‌های فاضلاب محلی استفاده می‌شود. در این سیستم‌ها، فاضلاب‌ها مستقیماً به یک تانک فاضلاب محلی درون یا نزدیک به ساختمان هدایت می‌شوند که بعداً به روش‌های مختلفی مانند تصفیه محلی یا جذب زمینی پاکسازی می‌شوند.

اگو چیست

طرح اگو چیست و چرا باید اجرا شود

انواع سیستم اگو فاضلاب

فاضلاب‌ها عموماً به یک سیستم اگو فاضلاب متصل می‌شوند که به طور کلی دو نوع دارد:

  • سیستم فاضلاب سفید
  • سیستم فاضلاب آبی
  1. سیستم فاضلاب سفید یا فاضلاب فرعی: این سیستم فاضلاب عموماً شامل آب‌های فاضلاب خانگی است که از سینک، دستشویی و حمام خانه‌ها به دست می‌آید. فاضلاب سفید حاوی آب‌های خروجی از فعالیت‌های روزمره مانند شستن دست، شستن ظروف، شستن لباس و استحمام است. این فاضلاب عموماً در لوله‌های فاضلاب خانه جمع آوری و سپس به سیستم فاضلاب شهری وصل می‌شود. در گام بعدی این فاضلاب به تصفیه‌خانه فاضلاب منتقل می‌شود تا پس از تصفیه به منابع آبی طبیعی مانند رودخانه‌ها یا دریاها ریخته شوند.

  2. سیستم فاضلاب آبی یا فاضلاب تصفیه‌شده: این سیستم شامل آب‌های فاضلاب صنعتی، آب‌های باران و آب‌های سطحی است که از معابر و سطح خیابان‌ها جمع آوری می‌شود. این فاضلاب‌ها ابتدا در کانال‌ها یا سیستم‌های جمع آوری سطحی قرار می‌گیرند و سپس به تصفیه‌خانه‌های فاضلاب منتقل می‌شوند. در تصفیه‌خانه، فاضلاب تصفیه شده و آلودگی‌ها و مواد آلی حذف می‌شوند. سپس آب تصفیه شده به محیط زیست انتقال می یابد.

البته در مواردی ممکن است آب تصفیه شده به رودخانه‌ها، دریاها یا برای استفاده‌های دیگر مانند آبیاری باغات یا استفاده صنعتی مورد بهره برداری قرار گیرد. اما در ساختار کلی، مقصد نهایی فاضلاب وابسته به سیستم فاضلاب موجود در هر منطقه و همچنین قوانین و مقررات محلی است. بنابراین، در هر منطقه ممکن است مقصد نهایی فاضلاب متفاوت باشد.

نحوه اتصال فاضلاب زیرزمین به فاضلاب شهری

اتصال فاضلاب زیرزمین به شبکه فاضلاب شهری (اگو) با توجه به محل و ضوابط محلی ممکن است متغیر باشد. در اینجا، یک روش عمومی برای اتصال فاضلاب زیرزمینی به اگو توضیح داده شده است. قبل از هر اقدامی، همواره باید مقررات و دستورالعمل‌های محلی را برای انجام این کار رعایت کنید و ممکن است نیاز به مجوزهای خاصی داشته باشید.

  1. آماده‌سازی محل: ابتدا، محلی را که می‌خواهید فاضلاب زیرزمینی را به فاضلاب شهری وصل کنید، آماده کنید. این شامل حفر یا کندن یک گودال برای نصب لوله‌ها و تجهیزات مورد نیاز است.

  2. تهیه لوله‌ها و تجهیزات: برای اتصال فاضلاب زیرزمینی به فاضلاب شهری، نیاز به لوله‌های PVC یا HDPE دارید. همچنین، باید تجهیزات مانند تی‌جیوب، سیفون‌ها و اتصالات مختلف را آماده کنید.

  3. ارتباط با مراکز ذیصلاح: پیش از هر چیز، با اداره فاضلاب شهری تماس بگیرید تا مجوزها و دستورالعمل‌های مربوط به اتصال فاضلاب را مطالعه و راهنمایی بیشتری دریافت کنید.

  4. نصب لوله‌ها: لوله‌های فاضلاب زیرزمینی را از نقطه شروع تا نقطه اتصال به فاضلاب شهری در گودال یا حفره انتخابی نصب کنید. بهتر است از اتصالات مناسب و مانع نفوذ آب را برای اتصال لوله‌ها به یکدیگر و به تجهیزات مورد نیاز استفاده شود.

  5. اتصال به فاضلاب شهری: لوله‌های فاضلاب زیرزمینی را به شبکه فاضلاب شهری متصل کنید. این کار باید توسط متخصص انجام شود و ممکن است نیاز به استفاده از یک تی‌جیوب (بافت Y شکل) داشته باشید تا به شبکه فاضلاب متصل گردد.

  6. تست و بررسی: پس از اتصال لوله‌ها، تست فشار و بررسی برای اطمینان از عدم وجود نشتی‌ها یا مشکلات دیگر انجام دهید.

  7. پوشش گودال یا حفره: پس از اطمینان از صحت نصب و اتصال، گودال یا حفره را پوشش دهید و زمین را به حالت عادی برگردانید.

  8. گزارش به مراکز لازم: پس از اتمام کار، به مقامات محلی گزارش دهید و از آنها تأیید نهایی و مجوزهای لازم را دریافت کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و نصب فاضلاب به سیستم اگو فاضلاب با ما در تماس باشید!

توجه داشته باشید که اتصال به فاضلاب شهری نیازمند مهارت‌های تخصصی و رعایت مقررات است. همچنین، هزینه اتصال به فاضلاب شهری باید مطابق با مقررات و تعرفه‌های شهری باشد و باید از طریق مقامات ذیصلاح یا اداره فاضلاب پرداخت شود.

سخن پایانی عمران پی بنیس

در این مقاله به شرح اگو چیست پرداختیم تا شما به اهمیت و همچنین هدف اجرایی شدن آن پی ببرید. در بیشتر جوامع سیستم جمع‌آوری فاضلاب یکی از با ارزش‌ترین و بزرگ‌ترین دارایی‌های زیرساختی است و در حال حاضر در مورد اگو چیست و چرایی آن بحثی وجود ندارد. بیشتر فاضلاب‌ها، زباله‌های خانگی و تجاری را حمل می‌کنند که به آن فاضلاب بهداشتی گفته می‌شود.

حالا که متوجه شدید اگو چیست و چه کاربردی دارد بهتر است با متخصصین این امر برای اتصال و طراحی فاضلاب خانگی به شبکه اگو فاضلاب شهری مراجعه کنید. شرکت عمران پی بنیس با داشتن تجربه فراوان در این امر می تواند به شما در زمین شناخت بیشتر و مشاوره های تخصصی کمک کند. در پایان اگر نظری در مورد مقاله اگو چیست داشتید بهتر است در زیر همین پست در بخش دیدگاه ها با ما به اشتراک بگذارید.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

برچسب ها

پست های مشابه

ممکن است این پست ها هم برای شما مفید باشند